Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros csirkefalatkák recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 3 db csirkemellfilé
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 1 fej vöröshagyma
    • 3 pár virsli
    • 1 csomag apróravágott bacondarabkák
    • 4-5 szelet gépsonka
    • 1db tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 szelet füstöltsajt
    • olaj, só, bors, mustár

    Elkészítése:
    A csirkemellfiléket apró csíkokra vágjuk,majd olajjal kikent tepsibe tesszük, megsózzuk és borsozzuk. Egy kis vizet öntünk rá, fóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük és kb 20 percig. Közben a vöröshagymát megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. A bacondarabkákat, az apróra vágott fokhagymát és a karikára vágott virslit megpirítjuk,borsot és sót teszünk rá.
    Mikor a hús megpuhult, akkor kivesszük a sütőből és megkenjük mustárral. A csirkemellcsíkok tetejére rátesszük a hagymát, majd rászórjuk a bacont,virslit és fokhagymát. A sonkát összevágjuk és rászórjuk. Majd a tojással elkevert tojást ráöntjük és a sajtszeleteket rápakoljuk,majd lefedjük és visszatesszük a sütőbe kb fél órára.Kicsit megpirítjuk a tetejét.Készíthetünk mellé Rizibizit.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá