Joghurtban pácolt csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 1 dl natúr joghurt
- 1 ek curry
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tk gyömbér
- 10 dkg quinoa
- só, bors
- 2 szál zöldhagyma
- 5 dkg zöld saláta
- olaj
Elkészítése:
A húst kockázzuk fel.
A joghurtba keverjük bele a curryt, a zúzott fokhagymát és a gyömbért, majd adjuk hozzá a sút is és jól keverjük össze.
Tegyük hűtőbe legalább 30 percre.
Közben a quinoát főzzük ki bő, lobogó, sós vízben, majd amikor már puha és többszörösére duzzadt, akkor szűrjük le.
Kevét olajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, majd a húst pácostól süssük aranybarnára. Közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A qinoához adjuk hozzá a salátát, karikázott zöldhagymát és a húst is, majd forgassuk össze.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »