Hawaii csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirkemell
- 10 dkg gépsonka
- fél doboz szeletelt konzerv ananász
- 20 dkg reszelt sajt
- só, bors
- sült csirke fűszersó (el is maradhat)
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal.
Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a csirkeszeleteket. Oldalanként kb 4 percig.
Előveszünk egy jénait, majd az aljára pakoljuk a csirkeszeleteket (kikenhetjük olajjal, de nem fontos).
Minden szelet csirkére teszünk egy szelet ananászt, majd egy egy sonkát.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Ha megpirult a sajt, ki is vehetjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »