Hawaii csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirkemell
- 10 dkg gépsonka
- fél doboz szeletelt konzerv ananász
- 20 dkg reszelt sajt
- só, bors
- sült csirke fűszersó (el is maradhat)
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal.
Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a csirkeszeleteket. Oldalanként kb 4 percig.
Előveszünk egy jénait, majd az aljára pakoljuk a csirkeszeleteket (kikenhetjük olajjal, de nem fontos).
Minden szelet csirkére teszünk egy szelet ananászt, majd egy egy sonkát.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Ha megpirult a sajt, ki is vehetjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









