Fűszeres sajttal, lilahagymával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg csirkemell
- 1 fej lilahagyma
- 15 dkg tejszínes krémsajt
- só
- őrölt fehérbors
- rozmaring
- kakukkfű
- bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt, zsemlemorzsa
- 3 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és jól összeforgatjuk. Fél órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet meghintjük sóval, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a szeletekre vágott lilahagymát, majd óvatosan feltekerjük. A tekercsek végeit benyomkodjuk és ha szükséges hústűvel megtűzzük.
Ezt követően lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat bő, forró olajban megsütjük.
Majonézes burgonyával vagy cikcakkos hasábburgonyával tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »