Fűszeres sajttal, lilahagymával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg csirkemell
- 1 fej lilahagyma
- 15 dkg tejszínes krémsajt
- só
- őrölt fehérbors
- rozmaring
- kakukkfű
- bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt, zsemlemorzsa
- 3 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és jól összeforgatjuk. Fél órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet meghintjük sóval, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a szeletekre vágott lilahagymát, majd óvatosan feltekerjük. A tekercsek végeit benyomkodjuk és ha szükséges hústűvel megtűzzük.
Ezt követően lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. A panírozott roládokat bő, forró olajban megsütjük.
Majonézes burgonyával vagy cikcakkos hasábburgonyával tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »