Csirke tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 375 ml joghurt
- 15-20 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- sütéshez olaj
Elkészítése:
A csirkemellet apró kockára vágjuk. Kevés zsiradékon egy serpenyőben fehéredésig sütjük, majd félretesszük.
Összekeverjük a joghurtot, tojásokat, lisztet és a fűszereket. A masszába egyébként reszelhetünk sajtot is, azzal is nagyon finom. Hozzákeverjük a már kihűlt csirkehúst.
Egy serpenyőben olajat hevítünk és amikor már forró, kanállal halmokat teszünk bele, majd kissé lelapogatjuk. Néhány perc alatt elkészül, óvatosan megforgatva a másik oldalát is megsütjük.
Papírtörlőn lecsepegtetve már fogyasztható is. Akár mártogatóssal, mi ezúttal burgonyapürével és uborkasalátával tálaltuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »