Töltött csirkecomb recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók 6 személyre:
- 6 db csirkecomb
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 db zsemle
- 20 dkg húsos füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- ételízesítő
- szárnyas fűszer
- 2 ek liba vagy kacsazsír
- 1 cs petrezselyem zöld
Elkészítése:
A hagymát,szalonnát,petrezselymet apróra vágjuk,A tojásokból hármat megfőzünk,lehűtjük,megpucoljuk,felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk,kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk,sózzuk. A szalonnát kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről majd hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket,kockára vágott főtt tojást,petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Két kanál zsiradékot és kb két dl vizet teszünk alá. Sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel,salátával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.