Töltött csirkecomb

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Töltött csirkecomb

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 db csirkecomb
  • 4 db tojás
  • 3 db zsemle
  • 20 dkg húsos füstölt szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • szárnyas fűszer
  • 2 ek liba vagy kacsazsír
  • 1 cs petrezselyem zöld

Elkészítése:
A hagymát,szalonnát,petrezselymet apróra vágjuk,A tojásokból hármat megfőzünk,lehűtjük,megpucoljuk,felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk,kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk,sózzuk. A szalonnát kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről majd hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket,kockára vágott főtt tojást,petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Két kanál zsiradékot és kb két dl vizet teszünk alá. Sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel,salátával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!