Hozzávalók 6 személyre:
Elkészítése:
A hagymát,szalonnát,petrezselymet apróra vágjuk,A tojásokból hármat megfőzünk,lehűtjük,megpucoljuk,felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk,kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk,sózzuk. A szalonnát kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről majd hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket,kockára vágott főtt tojást,petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Két kanál zsiradékot és kb két dl vizet teszünk alá. Sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel,salátával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!