Sült csirkecombok Pataki módra recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db tisztított csirkecomb (egész)
- 1kg burgonya
- 2db paradicsom
- 2 db paprika
- 2 fej vöröshagyma
- 2 g ereszt fokhagyma
- 20dkg császár szalonna
- 20dkg füstölt szalonna
- delikát, bors, szárnyas fűszerkeverék, só…
Elkészítése:
A csirkecombokat lefektetem a tál alsó részére, majd jól meg fűszer szerezem, majd vöröshagymát aprítok rá karikákra, majd a fokhagymát és paradicsomot, paprikát és ismét fűszerezem. A burgonyát hasábokra felszelem, majd ezt is szépen réteszem a húsokra és ismételem hagyma, fűszer, stb. Ha ezzel kész vagyok, akkor ráteszem a szalonnákat és mehet a sütőbe.
Sztori: Lehet 1 nappal előtte is megcsinálni és a hűtőbe betenni, mert akkor sokkal finomabb, mert összeérnek az ízek. Nekünk ma ez volt az ebédünk és nagyon finom volt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »