Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ropogós,majoránnás csirkecomb recept

Ropogós,majoránnás csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 4 db egész csirkecomb vagy 8db felső comb
    • 5-6 gerezd fokhagyma
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 kk ételízesítő
    • 1 kk majoránna
    • szárnyas fűszerkeverék
    • őrölt bors
    • 2-3 ek libazsír

    Elkészítése:
    A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/ Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.:)
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá