Ropogós,majoránnás csirkecomb

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db egész csirkecomb vagy 8db felső comb
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kk ételízesítő
  • 1 kk majoránna
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt bors
  • 2-3 ek libazsír

Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/ Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.:)
Jó étvágyat kívánok hozzá!