Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke recept

Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 csirkecomb (alsó-felső egyben)
    • 2 dl főzőtejszín
    • 2 ek ketchup
    • 3 ek mustár
    • 2 ek méz
    • 3 evőkanál olaj
    • bors

    Elkészítése:

    A combokat kettévágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A mustárt összekeverjük a tejszínnel, a ketchuppal, a mézzel, a sóval és a borssal.

    Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá