Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb (alsó-felső egyben)
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 ek ketchup
  • 3 ek mustár
  • 2 ek méz
  • 3 evőkanál olaj
  • bors

Elkészítése:

A combokat kettévágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A mustárt összekeverjük a tejszínnel, a ketchuppal, a mézzel, a sóval és a borssal.

Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálaljuk.