Csirkemájas rolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 50 dkg csirkemáj
- 1 nagy fej hagyma
- bors
- kakukkfű
- 1 alma paprika
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- só
Elkészítése:
A tésztát szobahőmérsékleten kiengedtem, két részre osztom és két egyforma nagyságú téglalappá nyújtom.
A vöröshagymát és a paprikát megdinszteltem, majd rádobom a megtisztított, csíkokra vágott májat. Frissen darált borssal megszórom, rátépkedtek úgy fél csokor kakukkfüvet és két-három percig nagy lángon pirítom. Akkor jó, ha a közepe kifehéredik. Végül megsózom és beletekerem a tésztába.
Megkenem tojás sárgájával és forró sütőben 30 percig sütöm.
Vegyes salátával tálaltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »