Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirke aprólék leves recept

Csirke aprólék leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
85 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirke felső comb
    • 10 dkg csirkemáj
    • 3 db csirkenyak
    • 10 dkg csirkezúza
    • 2 dkg csirkeláb
    • 3 db csirkeszív
    • 3 közepes sárgarépa
    • 2 közepes fehérrépa
    • 15 dkg karfiol
    • 5 dkg karalábé
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • bors ízlés szerint
    • 0.5 dl napraforgó olaj
    • 1 kávéskanál só
    • 1 g körömvirág (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    A csirkehúst az olajon megpirítom, majd mehet rá a tisztított, apróra vágott hagyma, fokhagyma, zöldségek. Megdinsztelem, majd felöntöm kb. 1,5 liter vízzel, fűszerezem és puhára főzöm.

    Tipp:

    Az erős paprikát, a gyerekek miatt nem főzzük bele! A levestésztát mellé tálaljuk.

     

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá