Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik recept

Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg csirkemellfilé
    • 1 csokor friss bazsalikom
    • 6 ek magos mustár
    • 1 tk fehér bors
    • 1 dl olaj
    • 4 saláta cukkini
    • 30 dkg barna- és fehér csiperke gomba vegyesen
    • 6 paradicsom
    • 6 lila hagyma
    • 2 tv paprika

    Elkészítése:

    A mustárt elkeverjük az olajjal, a fehér borssal és az aprított bazsalikommal. A csirkemellet felkockázzuk, megsózzuk és alaposan összekeverjük a páccal, majd legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.

    Közvetlenül grillezés előtt a zöldségeket tetszőlegesen kockára/karikára vágjuk, és vegyesen az előző este bepácolt hússal saslik pálcikára húzgáljuk.

    Mi most “tárcsán” sütöttük, de faszénen grillezve is nagyon finom.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá