Bazsalikomos-mustáros csirkemáj recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 4 ek mustár
- 4 ek olívaolaj vagy napraforgóolaj
- 1 tk majoránna
- 1 tk morzsolt bazsalikom
- pici delikát
- 4 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, majd egy olajozott tepsibe fektetjük szorosan egymás mellé.
A mustárt az olajjal, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól elkeverjük és 10-15 percre hűtőbe tesszük. Miután az ízek jól összeértek a mustáros krémet a csirkemájra kenjük. A tepsit egy fóliával lefedjük és előmelegített sütőben 20-25 perciig sütjük.
Ezután a fóliát eltávolítjuk és kb 10 percig tovább sütjük. Melegen párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.