Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bazsalikomos-mustáros csirkemáj recept

Bazsalikomos-mustáros csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemáj
    • 4 ek mustár
    • 4 ek olívaolaj vagy napraforgóolaj
    • 1 tk majoránna
    • 1 tk morzsolt bazsalikom
    • pici delikát
    • 4 gerezd fokhagyma

    Elkészítése:

    A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, majd egy olajozott tepsibe fektetjük szorosan egymás mellé.

    A mustárt az olajjal, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól elkeverjük és 10-15 percre hűtőbe tesszük. Miután az ízek jól összeértek a mustáros krémet a csirkemájra kenjük. A tepsit egy fóliával lefedjük és előmelegített sütőben 20-25 perciig sütjük.

    Ezután a fóliát eltávolítjuk és kb 10 percig tovább sütjük. Melegen párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá