Ananászos csirke recept

Hozzávalók:
- 6-8 szelet csirkemell
- só, bors
- ananász konzerv is jó (én az utóbbit használtam)
- sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket szeleteld fel, kicsit klopfold ki, sózd és borsozd meg. Kevés olajon süss kérget mindkét oldalára.
Amikor a hússzeletek mindkét oldalát megsütötted serpenyőben, akkor rakd egymás mellé őket egy tűzálló tálba vagy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe.
A hússzeletek tetejére rakj ananászt, lehet szeletelt is, de ha darabolt változathoz jutsz, az is tökéletesen megfelel, majd az ananász tetejére fektess sajtszeleteket.
Ha készen vagy, akkor told be a sütőbe és addig süsd, míg a sajt aranybarnán rá nem olvad.
Ízlés szerint tálalhatod krumplival, rizzsel vagy akár zöldségkörettel is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »