Ananászos csirke recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 6-8 szelet csirkemell
- só, bors
- ananász konzerv is jó (én az utóbbit használtam)
- sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket szeleteld fel, kicsit klopfold ki, sózd és borsozd meg. Kevés olajon süss kérget mindkét oldalára.
Amikor a hússzeletek mindkét oldalát megsütötted serpenyőben, akkor rakd egymás mellé őket egy tűzálló tálba vagy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe.
A hússzeletek tetejére rakj ananászt, lehet szeletelt is, de ha darabolt változathoz jutsz, az is tökéletesen megfelel, majd az ananász tetejére fektess sajtszeleteket.
Ha készen vagy, akkor told be a sütőbe és addig süsd, míg a sajt aranybarnán rá nem olvad.
Ízlés szerint tálalhatod krumplival, rizzsel vagy akár zöldségkörettel is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.