Ananászos csirke recept

Hozzávalók:
- 6-8 szelet csirkemell
- só, bors
- ananász konzerv is jó (én az utóbbit használtam)
- sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket szeleteld fel, kicsit klopfold ki, sózd és borsozd meg. Kevés olajon süss kérget mindkét oldalára.
Amikor a hússzeletek mindkét oldalát megsütötted serpenyőben, akkor rakd egymás mellé őket egy tűzálló tálba vagy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe.
A hússzeletek tetejére rakj ananászt, lehet szeletelt is, de ha darabolt változathoz jutsz, az is tökéletesen megfelel, majd az ananász tetejére fektess sajtszeleteket.
Ha készen vagy, akkor told be a sütőbe és addig süsd, míg a sajt aranybarnán rá nem olvad.
Ízlés szerint tálalhatod krumplival, rizzsel vagy akár zöldségkörettel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »