Ananászos csirke recept

Hozzávalók:
- 6-8 szelet csirkemell
- só, bors
- ananász konzerv is jó (én az utóbbit használtam)
- sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket szeleteld fel, kicsit klopfold ki, sózd és borsozd meg. Kevés olajon süss kérget mindkét oldalára.
Amikor a hússzeletek mindkét oldalát megsütötted serpenyőben, akkor rakd egymás mellé őket egy tűzálló tálba vagy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe.
A hússzeletek tetejére rakj ananászt, lehet szeletelt is, de ha darabolt változathoz jutsz, az is tökéletesen megfelel, majd az ananász tetejére fektess sajtszeleteket.
Ha készen vagy, akkor told be a sütőbe és addig süsd, míg a sajt aranybarnán rá nem olvad.
Ízlés szerint tálalhatod krumplival, rizzsel vagy akár zöldségkörettel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »