Ananászos csirke

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Ananászos csirke

Hozzávalók:

  • 6-8 szelet csirkemell
  • só, bors
  • ananász konzerv is jó (én az utóbbit használtam)
  • sajt

Elkészítése:

A csirkemelleket szeleteld fel, kicsit klopfold ki, sózd és borsozd meg. Kevés olajon süss kérget mindkét oldalára.

Amikor a hússzeletek mindkét oldalát megsütötted serpenyőben, akkor rakd egymás mellé őket egy tűzálló tálba vagy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe.

A hússzeletek tetejére rakj ananászt, lehet szeletelt is, de ha darabolt változathoz jutsz, az is tökéletesen megfelel, majd az ananász tetejére fektess sajtszeleteket.

Ha készen vagy, akkor told be a sütőbe és addig süsd, míg a sajt aranybarnán rá nem olvad.

Ízlés szerint tálalhatod krumplival, rizzsel vagy akár zöldségkörettel is.