Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldfenyő recept

Zöldfenyő
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 friss eper
    • 6 GM töltött keksz
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • kb 20 dkg porcukor
    • zöld ételszínezék

    Elkészítése:

    Az epret megmossuk, kicsumázzuk és papírtörlőn leszárítjuk.

    Közben a tojásfehérjét és az átszitált porcukorral kikeverjük, egy keveset meghagyunk a fehér mázból, a többit beszínezzük zöldre és bevonjuk vele az epreket, száradni hagyjuk. A maradék fehér mázból csúcsot készítünnk a “fenyőfák” tetejére.

    A közepére egy mikulást ültettem, ami pillecukorból és eperből készült.

    Tipp:

    CSAK friss eperből készíthető, ez a mókás kis desszert, ezt viszont csak a tálalás előtt érdemes elkészíteni és minél hamarabb elfogyasztani.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá