Túró rudi golyócska recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg túró
- 7 evőkanál darált keksz
- 6 evőkanál méz
- 4 evőkanál porcukor
- 2 tábla étcsoki
- 4 evőkanál olaj
Elkészítése:
A túrót egy tálba tesszük, majd villával összetörjük és hozzáadjuk a kekszet, a mézet és a porcukrot.
Jól összedolgozzuk, majd kézzel kis golyócskákat formálunk és hűtőbe tesszük 2 órára.
Vízgőz felett az olajban felolvasztjuk a csokit, majd bele mártjuk a golyókat és sütőpapírra tesszük.
Amikor megdermedt, csorgatunk rá a megmaradt csokiból és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Tipp:
Így simán is finom, de lehet töltve is baracklekvárral, vagy bármi mással
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









