Túró rudi golyócska recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg túró
- 7 evőkanál darált keksz
- 6 evőkanál méz
- 4 evőkanál porcukor
- 2 tábla étcsoki
- 4 evőkanál olaj
Elkészítése:
A túrót egy tálba tesszük, majd villával összetörjük és hozzáadjuk a kekszet, a mézet és a porcukrot.
Jól összedolgozzuk, majd kézzel kis golyócskákat formálunk és hűtőbe tesszük 2 órára.
Vízgőz felett az olajban felolvasztjuk a csokit, majd bele mártjuk a golyókat és sütőpapírra tesszük.
Amikor megdermedt, csorgatunk rá a megmaradt csokiból és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Tipp:
Így simán is finom, de lehet töltve is baracklekvárral, vagy bármi mással
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »