Túró rudi golyócska recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg túró
- 7 evőkanál darált keksz
- 6 evőkanál méz
- 4 evőkanál porcukor
- 2 tábla étcsoki
- 4 evőkanál olaj
Elkészítése:
A túrót egy tálba tesszük, majd villával összetörjük és hozzáadjuk a kekszet, a mézet és a porcukrot.
Jól összedolgozzuk, majd kézzel kis golyócskákat formálunk és hűtőbe tesszük 2 órára.
Vízgőz felett az olajban felolvasztjuk a csokit, majd bele mártjuk a golyókat és sütőpapírra tesszük.
Amikor megdermedt, csorgatunk rá a megmaradt csokiból és legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Tipp:
Így simán is finom, de lehet töltve is baracklekvárral, vagy bármi mással
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »