Tiramisu totukrémből recept

Hozzávalók:
- 10-12 db babapiskóta
- 1,5 dl feketekávé 1 teáskanál eritrittel édesítve
- 1-2 teáskanál cukrozatlan kakaópor
- 25 dkg totukrém
- 5 dkg eritrit
- 1 csomag vaniliás cukor vagy eritrit
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
Elkészítése:
A krémhez egy keverőtálba tesszük a totukrémet, az eritritet, a vaníliás cukrot és a tojássárgáját és kézi habverővel simára keverjük gyors mozdulatokkal.
A babapiskóták mindkét oldalát a kihűlt kávéba mártjuk, majd az edényünk alját kirakjuk vele, ezután rákanalazzuk a krém harmadát és meghintjük cukrozatlan kakaóporral, ezután jön a következő réteg kávéba áztatott babapiskóta, krém és kakaópor, majd egy újabb réteg mindenből.
Hűtőbe tesszük néhány órára, hogy az ízek összeérjenek.
Tipp:
Ez a krém kicsit hígabb lesz, mint a megszokott mascarponés krém, ezért akár pohárkrémként is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »