Tiramisu rolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 db babapiskóta
- tejeskávé vagy tej a mártogatáshoz
- 50 dkg mascarpone
- 4 dl habtejszín
- 2 ek porcukor
- vaníliapaszta
- kakaópor a díszítéshez
Elkészítése:
Előveszünk és magunk elé leterítünk egy sütőpapírt, majd elkezdjük letenni a babapiskótákat. Mindegyik babapiskótát belemártjuk a tejeskávéba vagy tejbe majd 3*10 darabos sorban letesszük.
A mascarponéhoz hozzáadjuk a porcukrot és kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a jól behűtött tejszínt is és keményre felverjük az egészet. A krém 3/4-ed részét rásimítjuk a babapiskótákra, majd szorosan feltekerjük az egészet a sütőpapír segítségével. Becsomagoljuk a sütőpapírba és pár órára hűtőbe tesszük.
Kivesszük a roládot a hűtőből és a maradék krémmel bevonjuk, majd díszítjük ízlés szerint.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »