Tiramisu pohárkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag főzés nélküli tiramisu krém
- 250 ml tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 evőkanál cukor
- 6 dl tej
- 12 db cukros tetejű babapiskóta
- 2 evőkanál kakaópor
Elkészítése:
A pudingport kikeverjük 1 dl tejjel. A maradék 5 dl tejet a cukorral felforraljuk, majd a tűzről levesszük és hozzáöntjük a kikevert pudingport, majd visszatesszük a tűzre és addig főzzük állandó keveredés mellet, amíg besűrűsödik. Fokpakkal befedjük kihűtjük.
A 250 ml hideg tejet egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a tiramisu port és robotgéppel először alacsony, majd magas fokozaton kb 3 percig keverjük.
Az elkészített desszertet és a pudingot üveg tálkákba rétegezzük. Az alsó réteg a vaníliás puding, majd a tetejére következik a tiramisu krém.
A tetejét megszórjuk kakaóporral minden pohárba beleszúrunk egy babapiskótát és menta levéllel díszítjük.
Kínálunk még mellé babapiskótát.
Tipp:
Jól lehűtve kínáljuk, hogy az ízek összeéerjenek.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »