Hozzávalók:
Elkészítése:
A pudingport kikeverjük 1 dl tejjel. A maradék 5 dl tejet a cukorral felforraljuk, majd a tűzről levesszük és hozzáöntjük a kikevert pudingport, majd visszatesszük a tűzre és addig főzzük állandó keveredés mellet, amíg besűrűsödik. Fokpakkal befedjük kihűtjük.
A 250 ml hideg tejet egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a tiramisu port és robotgéppel először alacsony, majd magas fokozaton kb 3 percig keverjük.
Az elkészített desszertet és a pudingot üveg tálkákba rétegezzük. Az alsó réteg a vaníliás puding, majd a tetejére következik a tiramisu krém.
A tetejét megszórjuk kakaóporral minden pohárba beleszúrunk egy babapiskótát és menta levéllel díszítjük.
Kínálunk még mellé babapiskótát.
Jól lehűtve kínáljuk, hogy az ízek összeéerjenek.