Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sztracsatella recept

Sztracsatella
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 l tej
    • 2 dl búzadara
    • 2 dl cukor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • babapiskóta
    • 12,5 dkg dkg margarin
    • 2 dl habtejszín
    • 1 tábla étcsokoládé
    • kevés tej és rum

    Elkészítése:

    A tojás sárgákat, a búzadarát, cukrot a tejben felfőzzük, néhány percig hűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal.

    A tejszínt kemény habbá verjük, majd reszeljünk bele fél tábla csokit és óvatosan keverjük össze.

    Egy jénai aljára kitesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótával, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg csokis tejszínhab. Ezután megint egy sor rumos-tejes babapiskóta, grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab.

    Tetejére ráreszeljük a maradék csokit.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá