Sztacsatella recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók 20*30 cm-es tepsihez:
- 2 sor babapiskóta
- 1 sor csokimázas keksz
A krémhez:
- 1 liter tej
- 2 dl búzadara
- 2 dl cukor (lehet kicsit kevesebb is,ki milyen édesen szereti)
- 2 cs vaníliás cukor
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- pici só
- 12 dkg margarin
- 3 dl tejszínhab keményre felverve
- 10 dkg étcsokoládé(fele a krémbe,a másik fele a süti tetejére)
Elkészítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A búzadarát,a cukrokkal,tojás sárgákkal,kevés tejjel simára keverjük,majd hozzáadjuk a többi tejet is felfőzzük sűrű krémmé. Még melegen hozzákeverjük a tojásfehérjék kemény habját, majd a vajat és az 5 dkg reszelt csokoládét.
Összeállítás:
A tepsibe lerakjuk a tejben forgatott cukrozott babapiskótát ,rá a fele krém,utána egy sor keksz,utána krém,majd a babapiskótával befedjük.
A keményre vert tejszínt a tetejére simítjuk,reszelt csokival megszórjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap szeleteljük.
Forrás: https://csokolade.network.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.