Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sztacsatella recept

Sztacsatella
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 20*30 cm-es tepsihez:

    • 2 sor babapiskóta
    • 1 sor csokimázas keksz

    A krémhez:

    • 1 liter tej
    • 2 dl búzadara
    • 2 dl cukor (lehet kicsit kevesebb is,ki milyen édesen szereti)
    • 2 cs vaníliás cukor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • pici só
    • 12 dkg margarin
    • 3 dl tejszínhab keményre felverve
    • 10 dkg étcsokoládé(fele a krémbe,a másik fele a süti tetejére)

    Elkészítése:
    A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A búzadarát,a cukrokkal,tojás sárgákkal,kevés tejjel simára keverjük,majd hozzáadjuk a többi tejet is felfőzzük sűrű krémmé. Még melegen hozzákeverjük a tojásfehérjék kemény habját, majd a vajat és az 5 dkg reszelt csokoládét.
    Összeállítás:
    A tepsibe lerakjuk a tejben forgatott cukrozott babapiskótát ,rá a fele krém,utána egy sor keksz,utána krém,majd a babapiskótával befedjük.
    A keményre vert tejszínt a tetejére simítjuk,reszelt csokival megszórjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
    Másnap szeleteljük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá