Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szőlős krémtúró recept

Szőlős krémtúró
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg túró
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 4 ek porcukor
    • 2 dl cukrozott habtejszín
    • 1 cs zselatinfix
    • 0,5 kg szőlő

    Elkészítése:

    A tejszínt 2 ek porcukorral felverjük, majd a zselatinfixet hozzáadva néhány percig tovább habosítjuk.

    A túrót egy tálba tesszük, villával összetörjük, hozzáadunk 2 ek porcukrot, a vaníliás cukrot, a szőlő felét (ha nagy szemű a szőlő akkor daraboljuk össze), majd a tejszínhabot. Óvatosan összekeverjük, majd egy tálcára szőlőfürt alakot halmozunk és félbevágott szőlőszemekkel, szőlőlevéllel díszítjük.

    Tipp:

    20-25 percre hűtőbe tesszük, majd hidegen fogyaszthatjuk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá