Sárgabarackos szaloncukor recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 20 dkg aszalt sárgabarack
- 20 dkg darált dió
- 1-2 ek rum vagy aroma vagy befőttlé stb
- 10 dkg diabetikus (GM) étcsokoládé
- 1 ek szőlőmagolaj
Elkészítése:
A sárgabarackot a robotgép késes aprítójával ledaráljuk és összegyúrjuk a darált dióval, rummal. Szaloncukrokat formázunk belőlük, hűtjük.
Vízgőz felett felolvasztott GM étcsokival (steviával édesített) bevonjuk a szaloncukrokat. Ezt követően, ha szeretnénk karácsonykor is látni belőle, jól eldugjuk.
Tipp:
Villámgyors, finom egészséges szaloncukor, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes!
Forrás: http://scarletsite.hu/node/37
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.