Sárgabarackos szaloncukor recept

Hozzávalók:
- 20 dkg aszalt sárgabarack
- 20 dkg darált dió
- 1-2 ek rum vagy aroma vagy befőttlé stb
- 10 dkg diabetikus (GM) étcsokoládé
- 1 ek szőlőmagolaj
Elkészítése:
A sárgabarackot a robotgép késes aprítójával ledaráljuk és összegyúrjuk a darált dióval, rummal. Szaloncukrokat formázunk belőlük, hűtjük.
Vízgőz felett felolvasztott GM étcsokival (steviával édesített) bevonjuk a szaloncukrokat. Ezt követően, ha szeretnénk karácsonykor is látni belőle, jól eldugjuk.
Tipp:
Villámgyors, finom egészséges szaloncukor, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »