Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgabarackos szaloncukor recept

Sárgabarackos szaloncukor
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg aszalt sárgabarack
    • 20 dkg darált dió
    • 1-2 ek rum vagy aroma vagy befőttlé stb
    • 10 dkg diabetikus (GM) étcsokoládé
    • 1 ek szőlőmagolaj

    Elkészítése:

    A sárgabarackot a robotgép késes aprítójával ledaráljuk és összegyúrjuk a darált dióval, rummal. Szaloncukrokat formázunk belőlük, hűtjük.

    Vízgőz felett felolvasztott GM étcsokival (steviával édesített) bevonjuk a szaloncukrokat. Ezt követően, ha szeretnénk karácsonykor is látni belőle, jól eldugjuk.

    Tipp:

    Villámgyors, finom egészséges szaloncukor, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá