Sárgabarackos szaloncukor

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Sárgabarackos szaloncukor

Hozzávalók:

  • 20 dkg aszalt sárgabarack
  • 20 dkg darált dió
  • 1-2 ek rum vagy aroma vagy befőttlé stb
  • 10 dkg diabetikus (GM) étcsokoládé
  • 1 ek szőlőmagolaj

Elkészítése:

A sárgabarackot a robotgép késes aprítójával ledaráljuk és összegyúrjuk a darált dióval, rummal. Szaloncukrokat formázunk belőlük, hűtjük.

Vízgőz felett felolvasztott GM étcsokival (steviával édesített) bevonjuk a szaloncukrokat. Ezt követően, ha szeretnénk karácsonykor is látni belőle, jól eldugjuk.

Tipp:

Villámgyors, finom egészséges szaloncukor, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes!