Ribizlis-mascarponés krém recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg piros ribizli
- 1 citromból nyert citromlé
- 3 ek porcukor
- 25 dkg mascarpone
- 2 dl görög joghurt
- 2 dl habtejszín
- 1 csomag zselatinfix
Elkészítése:
A kiválasztott formát kibéleljük folpackkal.
Összeturmixoljuk a ribizlit a porcukorral és a citrom kifacsart levével.
A tejszínt kemény habbá verjük a zselatin hozzáadásával, belekeverjük a mascarponét, joghurtot és a gyümölcspürét, majd a formába öntjük hűtőbe tesszük.
Majd miután megdermedt, tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és ízlés szerint díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.