Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ribizlis-mascarponés krém recept

Ribizlis-mascarponés krém
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg piros ribizli
    • 1 citromból nyert citromlé
    • 3 ek porcukor
    • 25 dkg mascarpone
    • 2 dl görög joghurt
    • 2 dl habtejszín
    • 1 csomag zselatinfix

    Elkészítése:

    A kiválasztott formát kibéleljük folpackkal.

    Összeturmixoljuk a ribizlit a porcukorral és a citrom kifacsart levével.

    A tejszínt kemény habbá verjük a zselatin hozzáadásával, belekeverjük a mascarponét, joghurtot és a gyümölcspürét, majd a formába öntjük hűtőbe tesszük.

    Majd miután megdermedt, tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és ízlés szerint díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá