Ribizlis-mascarponés krém recept
Hozzávalók:
- 30 dkg piros ribizli
- 1 citromból nyert citromlé
- 3 ek porcukor
- 25 dkg mascarpone
- 2 dl görög joghurt
- 2 dl habtejszín
- 1 csomag zselatinfix
Elkészítése:
A kiválasztott formát kibéleljük folpackkal.
Összeturmixoljuk a ribizlit a porcukorral és a citrom kifacsart levével.
A tejszínt kemény habbá verjük a zselatin hozzáadásával, belekeverjük a mascarponét, joghurtot és a gyümölcspürét, majd a formába öntjük hűtőbe tesszük.
Majd miután megdermedt, tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és ízlés szerint díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »










