Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rénszarvas falatok recept

Rénszarvas falatok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 1 csomag piskótatallér
    • 1 tábla tejcsokoládé (vagy ét)
    • 1 evőkanál olaj
    • biscoff krém (vagy speculatius krém esetleg másmilyen, karácsonyi ízvilágú krém)
    • piros cukorka
    • cukor szemek
    • sós perec

    Elkészítése:

    A csokoládét vízgőz felett vagy mikróban lassan megolvasztjuk, majd olajat keverünk hozzá, hogy szép sima legyen.

    A piskótakorongok felének a tetejét belemártjuk az olvasztott csokiba és sütőpapírra tesszük őket. Amíg a csoki még lágy, mindegyikre két cukorszemet, egy piros drazsét teszünk orrnak. Hagyjuk teljesen megdermedni.

    A többi piskótatallérra (a domború fele legyen felfelé, különben instabil lesz) krémet halmozunk, melybe eltört pereceket teszünk szarvnak és rányomjuk a csokis-díszített tallérokat.

    Hozzáadom a receptfüzethez
  • Ajánlott cikkek