Narancsos gesztenyegolyó recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg darált keksz
- 1 kk cukrozatlan kakaópor
- 1 kávéskanál fahéj (őrölt)
- 1 narancs (reszelt héja és leve)
- 5 dkg vaj
- étcsokoládé forgács vagy lapka a forgatáshoz
Elkészítése:
A kekszmozsához hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd jól összedolgozzuk az egészet, hogy a massza homogén állagú legyen.
Ha túl lágynak találjuk kekszporral, ha túl keménynek, akkor pedig narancslével javítunk az állagán.
Vizes kézzel kisebb golyókat formázunk (így nem tud rátapadni a massza), majd a kész golyókat reszelt étcsoki forgácsokba hempergetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.