Mogyorós szaloncukor recept

Hozzávalók:
- 20 dkg mogyoró
- 40 ml főzött kávé
- 10 dkg GM étcsoki
- 2 dkg vaj
A szaloncukor bevonásához
- 10 dkg GM étcsoki
- 1 ek étolaj
Elkészítése:
A mogyorót szárazon pirítsuk meg enyhén egy teflonserpenyőben, majd daráljuk le.
10 dkg csokoládét vízgőz felett olvasszunk meg, adjuk hozzá a vajat és a kávét.
Keverjük el a mogyoróval, gyúrjuk össze, majd tegyük a hűtőbe fél órára, ezt követően formázzunk belőle szaloncukrokat, nekem 40 db lett.
A csokit vízgőz felett olvasszuk fel 1 ek étolajjal, majd mártogassuk bele a szaloncukrokat, szedjük rácsra, és hagyjuk teljesen megszilárdulni a csokit.
Ezt követőn selyempapírba csomagolhatjuk!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »