Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos mangó torta recept

Krémsajtos mangó torta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 250 g natúr krémsajt
    • 50 g porcukor
    • 2 mangó
    • 1,5 ek zselatin
    • 60 ml meleg víz
    • 150 ml habtejszín
    • 18-20 cm átmérőjű csatos tortaforma

    Elkészítése:

    A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba és jól keverjük össze. Az egyik mangót hámozzuk meg, magját vegyük ki, húsát pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz. A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a mangós krémhez. A habtejszínt verjük habbá és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük mangó darabokkal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá