Krémsajtos mangó torta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága

Hozzávalók:

  • 250 g natúr krémsajt
  • 50 g porcukor
  • 2 mangó
  • 1,5 ek zselatin
  • 60 ml meleg víz
  • 150 ml habtejszín
  • 18-20 cm átmérőjű csatos tortaforma

Elkészítése:

A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba és jól keverjük össze. Az egyik mangót hámozzuk meg, magját vegyük ki, húsát pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz. A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a mangós krémhez. A habtejszínt verjük habbá és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük mangó darabokkal.