Kinder bueno tirmaisu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Krém:
- 50 dkg masracpone
- 10 dkg mogyorókrém
- 15 dkg fehér csokoládé
- 1 evőkanál porcukor
- 500 ml habtejszín
Továbbá:
- 40 dkg babapiskóta
- 3 evőkanál cappuccino por
- mogyorókrém
Elkészítése:
Előkészítés:
A cappuccinót felöntjük 200 ml forró vízzel. Előkészítünk egy 25*25 cm-es formát.
Krém:
A fehér csokoládét megolvasztjuk, majd félretesszük. A szobahőmérsékletű krémsajthoz hozzáadjuk a porcukrot, mogyorókrémet és a csokit, majd simára keverjük. A tejszínt folyékony állapotban hozzáöntjük, majd kb 5 perc alatt selymes krémet keverünk belőle.
Összeállítás:
A babapiskótákat éppen csak megforgatjuk a cappuccinóban, majd kirakjuk velük a forma alját. Rákenjük a krém felét, elsimítjuk és befedjük egy újabb réteg cappuccinóba mártott piskótával. Erre rákenjük a maradék krémet, majd a tetejét mogyorókrémmel díszíthetjük.
Végül a tiramisut hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd másnap szeleteljük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »