Hozzávalók:
Krém:
Továbbá:
Elkészítése:
A cappuccinót felöntjük 200 ml forró vízzel. Előkészítünk egy 25*25 cm-es formát.
A fehér csokoládét megolvasztjuk, majd félretesszük. A szobahőmérsékletű krémsajthoz hozzáadjuk a porcukrot, mogyorókrémet és a csokit, majd simára keverjük. A tejszínt folyékony állapotban hozzáöntjük, majd kb 5 perc alatt selymes krémet keverünk belőle.
A babapiskótákat éppen csak megforgatjuk a cappuccinóban, majd kirakjuk velük a forma alját. Rákenjük a krém felét, elsimítjuk és befedjük egy újabb réteg cappuccinóba mártott piskótával. Erre rákenjük a maradék krémet, majd a tetejét mogyorókrémmel díszíthetjük.
Végül a tiramisut hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd másnap szeleteljük.