Kekszes-pudingos krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 45 db négyszög alakú kakaós-csokis keksz
Krémhez:
- 250 g krémes állagú túró
- 2 cs vaníliás cukor
- 3 ek porcukor
- 500 ml tej
- 2 cs hidegen keverhető (nem főzős) vanília ízű pudingpor
- 4 dl habtejszín
Elkészítése:
A túróhoz hozzáadunk 2 ek porcukrot és 1 zacskó vaníliás cukrot, majd elkeverjük.
A tejhez hozzáadjuk a pudingporokat és a másik zacskó vaníliás cukrot, majd robotgéppel sűrűre keverjük.
A habtejszínt felverjük 1 ek porcukorral.
A vaníliás pudingba beleforgatjuk a túrós masszát és a tejszínhabot, majd az egészet elkeverjük.
Előkészítünk egy tálcát és ha van, akkor egy sütikeretet. Ha nincs, akkor keressünk egy akkora tepsit vagy edényt, aminek az aljába le tudunk tenni 15 darab kekszet.
A kekszekre rásimítjuk a vaníliás-túrós krém felét. Erre teszünk egy újabb réteg kekszet, majd rásimítjuk a maradék krémet. A krém tetejére tesszük a maradék kekszet.
Egy éjszakára hűrös helyre tesszük. Másnap szeletelve kínáljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »