Kakaós babapiskóta tejszínhabbal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 3 dl tej
- 2 evőkanál cukrozott kakaópor
- 0,5 üveg rumaroma
- 3 evőkanál porcukor
- 5 dl cukrászhab
- 1 cs habfixáló
- 1 teáskanál vanília őrlemény
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor a tetejére
Elkészítése:
A tejben elkeverjük a cukrozott kakaóport és és a rumaromát.
A cukrászhabot a habfixálóval, a cukorral és a vanília őrleménnyel felverjük.
Egy nekünk tetsző tálat előkészítünk. A babapiskótákat belemártjuk a kakaós tejbe, majd a kiválasztott tálba helyezzük. Erre jön a krém fele, majd újabb piskóta.
A tetejére krém kerül, amit megszórunk keserű kakaóporral.
Hütőbe tesszük 2-3 órára utána tálalhatjuk és fogyaszthatjuk.
Tipp:
Pohárba rétegezve nagyon dekoratív, gyorsan elkészíthető desszert, amit gyümölccsel is díszíthetünk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »