Kakaós babapiskóta tejszínhabbal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg babapiskóta
- 3 dl tej
- 2 evőkanál cukrozott kakaópor
- 0,5 üveg rumaroma
- 3 evőkanál porcukor
- 5 dl cukrászhab
- 1 cs habfixáló
- 1 teáskanál vanília őrlemény
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor a tetejére
Elkészítése:
A tejben elkeverjük a cukrozott kakaóport és és a rumaromát.
A cukrászhabot a habfixálóval, a cukorral és a vanília őrleménnyel felverjük.
Egy nekünk tetsző tálat előkészítünk. A babapiskótákat belemártjuk a kakaós tejbe, majd a kiválasztott tálba helyezzük. Erre jön a krém fele, majd újabb piskóta.
A tetejére krém kerül, amit megszórunk keserű kakaóporral.
Hütőbe tesszük 2-3 órára utána tálalhatjuk és fogyaszthatjuk.
Tipp:
Pohárba rétegezve nagyon dekoratív, gyorsan elkészíthető desszert, amit gyümölccsel is díszíthetünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »