Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Joghurthab zabkeksszel-gránátalmával recept

Joghurthab zabkeksszel-gránátalmával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3 sárgabarackos oghurt (3*125 g)
    • 3 habtejszín
    • 3 ek porcukor
    • 2 cs vaníliás cukor
    • 1 mk őrölt fahéj
    • 1 gránátalma
    • 1 cs zabkeksz

    Elkészítése:

    A keverőtálba tegyük bele a joghurtot, adjunk hozzá 2 dl habtejszínt, valamint a porcukrot, a vaníliás cukrot és az őrölt fahéjat, majd robotgéppel keverjük habosra. A maradék habtejszínt verjük fel kemény habbá, majd óvatosan, egy keverőkanállal keverjük hozzá a joghurthabhoz.

    Az előkészített poharakba morzsoljunk bele 2 db zabkekszet, majd kanalazzunk rá a joghurthabból. Ezután szórjuk meg a gránátalmával, ízlés szerint szintén morzsoljunk rá zabkekszet, majd kanalazzuk rá a maradék joghurthabot.

    Tipp:

    Az elkészült pohárkrémet rögtön tálaljuk, mert különben a ropogós zabkeksz elázik a joghurthabtól.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá