Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Házi franciakrémes, sütés nélkül recept

Házi franciakrémes, sütés nélkül
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 csomag háztartási keksz/Nagyobb csomag, tepsi függő/

    A habhoz:

    • 2 csomag vaníliás cukor
    • 1,5 l habtejszín

    A krémhez:

    • 25 dkg margarin
    • 20 dkg porcukor
    • 8 dl tej
    • 3 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
    • ízlés szerint cukor

    A mázhoz:

    • 10 dkg tortabevonó
    • 2 ek olaj

    Elkészítése:

    A pudingokat 5 dkg cukorral megfőzzük a 8 dl tejben, majd hagyjuk kihűlni. Amíg hűl a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinghoz adjuk.

    A tepsi alját kirakjuk a keksz felével, majd óvatosan rákenjük a krémet. A vaníliás cukorral kemény habot verünk a tejszínből, majd a krém tetejére simítjuk. Erre jön még egy sor keksz, majd a gőz felett olajjal felolvasztott tortabevonó. ]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá