Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hamupipőke kehely recept

Hamupipőke kehely
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 8-10 kehelyhez:

    • 1 piskóta lap vagy egy csomag babapiskóta
    • 2 evőkanál baracklekvár
    • 2 cs vaníliás puding vagy sodó
    • 1 cs tejszínhab pótló por
    • 1,5 l tej
    • 2 db banán vagy erdei gyümölcs (bármilyen gyümölcs, ami otthon található)

    Elkészítése:
    A piskóta lapot kettévágjuk, lekvárral megkenjük, majd felkockázzuk, beleszórjuk a kehely aljára. Ráhelyezzük a karikára vágott banánt ( vagy bármilyen gyümölcs, ami otthon található). Közben elkészítjük a vanília pudingot (de 1,3 l tejjel, hogy híg legyen). Mikor kihűlt ráöntjük a kelyhekre, a tejszínhab pótló port 2 dl tejjel elkészítjük. A pudingra ráöntjük, díszíthetjük még gyümölccsel, illetve csokoládé reszelékkel.

    Tipp:

    Fogyasztás előtt kb 1 órát a hűtőben pihentetjük!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá