Hamupipőke kehely

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók 8-10 kehelyhez:

  • 1 piskóta lap vagy egy csomag babapiskóta
  • 2 evőkanál baracklekvár
  • 2 cs vaníliás puding vagy sodó
  • 1 cs tejszínhab pótló por
  • 1,5 l tej
  • 2 db banán vagy erdei gyümölcs (bármilyen gyümölcs, ami otthon található)

Elkészítése:
A piskóta lapot kettévágjuk, lekvárral megkenjük, majd felkockázzuk, beleszórjuk a kehely aljára. Ráhelyezzük a karikára vágott banánt ( vagy bármilyen gyümölcs, ami otthon található). Közben elkészítjük a vanília pudingot (de 1,3 l tejjel, hogy híg legyen). Mikor kihűlt ráöntjük a kelyhekre, a tejszínhab pótló port 2 dl tejjel elkészítjük. A pudingra ráöntjük, díszíthetjük még gyümölccsel, illetve csokoládé reszelékkel.

Tipp:

Fogyasztás előtt kb 1 órát a hűtőben pihentetjük!