Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gomba recept

Gomba
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:
    A gomba fejéhez:

    • 35 dkg darált keksz
    • 25 dkg margarin
    • 25 dkg porcukor
    • fél dl rum
    • babapiskóta a gomba szárának

    Mázhoz:

    • 1 db tortabevonó csoki 100gr-os
    • 1 tk étolaj

    Krémhez:

    • 1 vaníliás pudingpor
    • 4 dl tej
    • 15 dkg porcukor
    • 20 dkg margarin

     

    Elkészítése:

    A hozzávalókat kikeverjük és gomba alakra formáljuk (én egy kisebb merítőkanalat kiliszteztem és a masszát a falához nyomkodtam és kiütöttem)

    A krém:

    A vaníliás pudingot a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük a cukorral és a már kihűlt pudinghoz keverjük, majd megtöltjük vele a gombafejetek.  A csokit az olajjal vízgőz felett megolvasztjuk, majd belemártogatjuk a gombafejeket. A szárát babapiskótából készítjük el.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá