Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyés-babapiskótás szelet recept

Gesztenyés-babapiskótás szelet
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 2 csomag gesztenyemassza
    • 1 csomag babapiskóta
    • 25 dkg darált keksz
    • 15 dkg porcukor
    • 1 dl tej
    • 2 db rumaroma

    A krémhez:

    • 3 csomag vaníliapuding
    • 20 dkg porcukor
    • 9 dl tej
    • 25 dkg margarin

    A habhoz:

    • 3 dl habtejszín (Hulala)
    • 1 csomag habfixáló

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit a babapiskóta kivételével jól összedolgozzuk, majd egy 20×30 centis tepsi aljára nyomogatjuk.

    Felfőzzük a krémhez a porcukrot, a pudingot és a tejet, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint. Rákenjük a tésztára a krém felét.

    Ráhelyezzük a korábban rumba áztatott babapiskótát, majd megkenjük a krém másik felével.

    Összedolgozzuk a habtejszínt és a habfixálót, majd ezt is ráhalmozzuk a sütire. Ízlés szerint kakaóporral, csokireszelékkel vagy csokidarával díszíthetjük!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá