Figaró recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg cukor + 6 ek cukor
- 25 dkg margarin
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 15 dkg darabos dió
- 10 dkg mazsola
- 20 dkg darabos háztartási keksz
- 2 ostyalap
Elkészítése:
A tojás sárgákat kikeverjük 6 ek cukorral.
A maradék cukrot egy edényben aranysárgára pörkölünk, majd lassan hozzáadjuk a tojások sárgáját. Összekeverjük és hozzáadjuk a margarint és állandóan keverjük, míg el nem olvad.
A tűzről levéve belekeverjük a diót, a darabos kekszet és a mazsolát. Gyorsan az ostyalapra kenjük, rátesszük a másik lapot és nehezéket teszünk rá. 2 órát hagyjuk így és utána szeljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »