Figaró recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
20 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg cukor + 6 ek cukor
- 25 dkg margarin
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 15 dkg darabos dió
- 10 dkg mazsola
- 20 dkg darabos háztartási keksz
- 2 ostyalap
Elkészítése:
A tojás sárgákat kikeverjük 6 ek cukorral.
A maradék cukrot egy edényben aranysárgára pörkölünk, majd lassan hozzáadjuk a tojások sárgáját. Összekeverjük és hozzáadjuk a margarint és állandóan keverjük, míg el nem olvad.
A tűzről levéve belekeverjük a diót, a darabos kekszet és a mazsolát. Gyorsan az ostyalapra kenjük, rátesszük a másik lapot és nehezéket teszünk rá. 2 órát hagyjuk így és utána szeljük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.