Figaró recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg cukor + 6 ek cukor
- 25 dkg margarin
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 15 dkg darabos dió
- 10 dkg mazsola
- 20 dkg darabos háztartási keksz
- 2 ostyalap
Elkészítése:
A tojás sárgákat kikeverjük 6 ek cukorral.
A maradék cukrot egy edényben aranysárgára pörkölünk, majd lassan hozzáadjuk a tojások sárgáját. Összekeverjük és hozzáadjuk a margarint és állandóan keverjük, míg el nem olvad.
A tűzről levéve belekeverjük a diót, a darabos kekszet és a mazsolát. Gyorsan az ostyalapra kenjük, rátesszük a másik lapot és nehezéket teszünk rá. 2 órát hagyjuk így és utána szeljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »