Fekete szedres kehely recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg mascarpone
- 25 dkg szeder
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 5 dl tej
- 2 ek cukor
- 3 dl habtejszín
- babapiskóta ízlés szerint
Elkészítése:
A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral a szokásos módon, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a mascarponét. A habtejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pudingos-mascarponés krémhez. A kehely aljára kanalazunk a krémből, majd babapiskótát tördelünk rá, majd megszórjuk szederrel. Addig folytatjuk amíg a kehely meg nem telik. A tetejére habrózsát nyomunk és szederrel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.