Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fekete szedres kehely recept

Fekete szedres kehely
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg mascarpone
    • 25 dkg szeder
    • 1 cs vaníliás pudingpor
    • 5 dl tej
    • 2 ek cukor
    • 3 dl habtejszín
    • babapiskóta ízlés szerint

    Elkészítése:
    A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral a szokásos módon, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a mascarponét. A habtejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pudingos-mascarponés krémhez. A kehely aljára kanalazunk a krémből, majd babapiskótát tördelünk rá, majd megszórjuk szederrel. Addig folytatjuk amíg a kehely meg nem telik. A tetejére habrózsát nyomunk és szederrel díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá