Fekete szedres kehely

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Fekete szedres kehely

Hozzávalók:

  • 25 dkg mascarpone
  • 25 dkg szeder
  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • 5 dl tej
  • 2 ek cukor
  • 3 dl habtejszín
  • babapiskóta ízlés szerint

Elkészítése:
A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral a szokásos módon, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a mascarponét. A habtejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pudingos-mascarponés krémhez. A kehely aljára kanalazunk a krémből, majd babapiskótát tördelünk rá, majd megszórjuk szederrel. Addig folytatjuk amíg a kehely meg nem telik. A tetejére habrózsát nyomunk és szederrel díszítjük.