Epres tiramisu recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 5 dkg cukor
- 50 dkg mascarpone
- 1 db vaníliás cukor
- 2 dl tejszín
- 10 dkg babapiskóta
- 2 dl kávé
- 20 dkg eper
- 20g expressz zselatin fix
A tetejére:
- kakaópor
- eper
Elkészítése:
Vízgőz felett sűrűre keverjük a tojássárgákat a cukrokkal, majd belekeverjük a mascarponéba, hozzáadjuk a felvert tejszínt és a zselatint.
Kerek tortaformába aljába egy kevés krémet elsimítunk. Rakunk rá kávéban megforgatott babapiskótát, epret, befedjük krémmel.
Ezt a rétegezést addig folytatjuk míg elfogy a hozzávaló.
Éjszakára hűtőszekrényben áthűl.
Másnap a torta formából kivéve kakaó porral megszórva eper kerül a tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »